Ammattikosmetiikan tukku

Info ja yleisempiä kysymyksiä

Ammattitukkumme on tarkoitettu kauneudenhoitoalan ammattilaisille ja opiskelijoille. Hintojen näkeminen ja tilaaminen vaativat sisäänkirjautumisen. Vanhat www.wiener-institut.fi -tunnukset toimivat uudessa palvelussa.

Nyt voit myös vaihtaa itse salasanasi, sekä pyytää unohtuneen salasanan sähköpostiisi.

Voiko kosmetologi-/ parturikampaaja-opiskelija saada tunnukset ja tilata tuotteita?

- Kyllä voi, kaikki alan opiskelijat ovat tervetulleita asiakkaaksemme. REQ -kestolakkatuotteita voivat tilata opiskelijat vain mikäli ovat saaneet kestolakkojen käyttöön koulutuksen. Oppilaitokset voivat kysyä meiltä koulutusvaihtoehtoa kestolakkojen koulutukseen.

Mitkä ovat maksuvaihtoehdot?

- Alalla toimivat y-tunnuksen omaavat yritykset, toiminimet ja koulut saavat tuotteet laskulla. Opiskelijoille toimitamme tilaukset pääsääntöisesti postiennakkolähetyksenä. Opiskelijat voivat myös noutaa tuotteet varastoltamme Huittisista ja maksaa käteisellä ostoksensa.

Ovatko hinnat verollisia?

- Uudessa ammattitukussa, kuten hinnastoissammekin hinnat ilmoitetaan verottomina. Verollisen loppusumman näet ostoskorissa ja tilausvahvistuksella. Mahdolliset toimituskulut lisätään lopulliseen laskuun, joka toimitetaan tilauksen mukana.

Miten toimituskulut muodostuvat?

- Rahtivapausraja normaalille Postista noudettavalle paketille on 140 euroa, muutoin perustoimituskulu on 3,63 ( alv 24% lisätään). Kotiinkantopaketista veloitamme 2,44 euron suuruisen lisämaksun (alv 24% lisätään). Postiennakkomaksu veloitetaan Postin ajankohtaisen maksun mukaan (5,50 euroa).

Miten saan teiltä sähköpostia uutuuksista?

- Liittymällä meidän sähköpostilistallemme. Voit myös lähettää meille osoitteesi, jonne toivot sähköisiä tiedotteita toimitettavan.